Huurdersvereniging

"De Huurder"

EEN SLIMME HUURDER…….   WORDT LID VAN EEN HUURDERSVERENIGING.

Gaat de huur alweer omhoog….

Is het onderhoud van de woning slecht …..

Wordt er niets gedaan aan onderhoudsklachten…..

Betaalt u servicekosten, terwijl de service weg blijft…..

Samen staan we sterk.

De huurdersvereniging kan u een deskundig antwoord geven op vragen over het huren in het algemeen. Als de vereniging niet direct een antwoordt weet, dan kan zij de Nederlandse Woonbond inschakelen. De Woonbond is de landelijke belangenorganisatie voor huurders en hun huurdersverenigingen.

De Woonbond streeft naar goede en betaalbare huurwoningen, een prettige woonomgeving en een sterke positie van huurdersorganisaties.

Goede samenwerking.

Huurder en verhuurder willen eigenlijk hetzelfde:

Goede en betaalbare woningen. Alleen proberen beide partijen dit gedaan te krijgen op de voor hen zo voordelig mogelijke manier. Overleg is dan ook altijd de beste mogelijkheid om dit doel te bereiken.

Een huurdersvereniging kan namens de leden spreken en dan geldt bovendien nog de macht van het getal. Het maakt nogal wat uit of u voor uzelf spreekt. Of dat de huurdersvereniging spreekt namens tweehonderd medeleden! 

Huurdersvereniging “De Huurder” behartigt de belangen van de huurders van de woningstichting Wierden en Borgen en van Woongroep Marenland. Ons werkgebied ligt in de gemeente Loppersum en Eemsmond. 

Voor € 5,- per jaar bent u al lid van onze vereniging. Geef u dan ook vandaag nog op als lid bij de secretaris: Iekje Slagter ,Duursumerweg 13, 9919JG Loppersum, tel: 0596-572389
e-mailadres: dehuurder@gmail.com
 

Voorzitter: Krijno Bos
Hemonystraat 11
9991CL Middelstum
tel 0595-551758

Secretaris: Iekje Slagter
Duursumerweg 13
9919JG Loppersum
email: dehuurder@gmail.com

Penningmeester: Herman Kooi
Pomonaweg 23
9919HS Loppersum
tel. 0596-572889

lid: Annemiek Wiltjer
Kwekersstraat 10
9991BS Middelstum